:Witam.
W mojej oc1 mam radyjko ms 303 w którym po odpięciu akum. potrzebny mi jakiś kod którego nie mam .... "safe"?
Może ktoś może pomóc?
Mam spisane numery seryjne z obudowy radia - proszę o pomoc.
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dzięki za podpowiedz, ale już tak szukałem i nic nie znalazłem.
[ Dodano: Sro 26 Mar, 14 15:55 ]
Dostałem od poprzedniego właściciela kilka kodów, ale chyba do czegoś innego, bo żadne nie działąją
Jak dobrze zagadasz to może w ASO dadzą za free (szczerze to jednak wątpię) a jak nie to poszukaj u wujka google gdzie w Twojej okolicy odkodowują radia i parę zyla trzeba będzie dać :|
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Realizujemy usługę odkodowania radia w samochodzie Skoda zaledwie w ciągu kilku minut podając numer seryjny radia poprzez naszą wyszukiwarkę kodu online. Kod do radia Skoda wysyłamy sms bądź mailem.
Nie obejdzie sie bez wyjecia radia ............ na naklejce są numery, które sa potzrebne w rozkodowaniu
Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz